PREPORUKA: BENDOVI ZA SVADBE | ORKESTRI - MUZIKA ZA SVADBE - I RAZNA VESELJA


Dole možete videti bendove iz grupacije Mačak Miša - Bendovi za svadbe, koji su formirani po najvišim principima: vrhunski stajling, osmeh, pokret, koreografije, kostimi, oprema, savršeno slaganje repertoara, ujednačenog karaktera i konstitucije, visoko obrazovani, pristupačni, ljubazni, pozitivni itd. itd. Pouzdanost i profesionalizam karakterišu ove bendove najviše klase, tako da možete slobodno da im se prepustite i uživate zabavljajući se sa svojim gostima.

MAČAK MIŠA BEND

roko maroko, bend za svadbe

Najiskusniji, najatraktivniji, naj, naj, naj.. . jedini "know-how" bend , dolazi iz Novog Sada, već 18 godina lider u regionu. Svi bendovi za svadbe su njihovi učenici i sledbenici. Pojedinačno, najbolji muzičari, pevači i pevačice na estradi. Skupa oprema i koncertna logistika, milion urnebesnih i veselih svadbi, profesionalno vođenje programa i dosad neviđeni show momenti...
Repertoar: Narodne(stare i nove), starogradske, ciganske, domaći pop and rock, strane disco stvari itd, itd...
Detaljnije: www.macakmisabend.com >>>
Kontakt: +381 63 500 443

 

ROKO MAROKO

roko maroko, bend za svadbe

Roko Maroko bend iz Novog Sada, mladi, energični i moderni. Vrhunski i momentalno najtraženiji bend za svadbene žurke...No 1 - najbolja muzika i show uživo, poseduju vrhunsku i skupu opremu. Specijalci u svadbama, na žurkama, zabavama i veseljima, na kojima i mlade i starije, znaju dobro da prodrmaju sa rock & roll - om i narodnjacima...Specifični po savršeno umiksovanom programu, ludim, nevidjenim zabavama i maštovitom show programu...Preporučujemo za velike svadbe i slične zabave.
Repertoar: Narodnjaci (stari i novi), starogradske, ciganske, domaći pop rock, strani rock itd...
Detaljnije: www.rokomaroko.com >>>
Kontakt: +381 63 500 443

 

BEND OD MARCIPANA

Bend od marcipana, bend za svadbe

Bend od Marcipana iz Novog Sada, nasmejani, šarmantni i vrhunski muzičari. Izuzetno traženi bend za svadbe i slične proslave...Njihova muzika i pevanje tri prelepe devojke uživo, ostavljaju fenomenalan utisak. Veliko iskustvo u svadbama, raznim zabavama i proslavama, zatim široki i precizno složeni repertoar, dižu goste na noge i uz pesmu i igru traju duže nego što ste mogli da zamislite...Karakteristični po savršeno složenom programu i zanimljivim i jedinstvenim koreografijama...Preporučujemo za sve velike i male svadbe, rodjendane, mature i slično.
Repertoar: Narodnjaci (stari i novi), starogradske, ciganske, domaći pop rock, strani rock itd...
Detaljnije: www.bendodmarcipana.com >>>
Kontakt: +381 63 500 443

 

MEDITERANEO

mediteraneo, bend za svadbe

Mediteraneo takođe bend iz Novog Sada, vrlo specifična postava. Šarmantna Sanja koja svira harmoniku, gitaru i bubnjeve, zatim Peđa - truba i klarinet i Marina koja pleni svojim glasom i elegancijom, daju čudnovatu posebnost celoj sceni...Ostali - mladi, lepi i nasmejani muzičari dodaju energiju i rutinsku koreografiju kakva se retko sreće u prirodi....Cena je vrlo pristupačna, pošto je bend nov na estradnoj sceni, te na taj način osvaja tržište...Preporučujemo za sve velike i male svadbe, žurke, razne proslave i slično.
Repertoar: Narodnjaci (stari i novi), starogradske, ciganske, domaći pop rock, strani pop rock itd...
Detaljnije: www.mediteraneobend.com >>>
Kontakt: +381 63 500 443

 

LA BOMBONJERA

la bombonjera, bendovi za svadbe

La Bombonjera opet jedan zanimljiv bend iz Novog Sada, sa dve prelepe devojke, od kojih je jedna pevačica Danijela, a druga saksofonistkinja i pevačica Andrijana.. Ostali muzičari su vrhunski instrumentalisti i takođe dobri pevači, dok Goran spada u najbolje mlade pevače na ovim prostorima....Puni energije i dobre zabave, pružiće vam nezaboravan užitak, neobičnim aranžmanima, miksevima raznih stilova i karizmatičnim nastupom...Cena je takođe pristupačna, a poseduju sopstveni prevoz i profesionalno ozvučenje i rasvetu...Idealan bend za svadbe i slične terevenke..
Repertoar: Narodnjački i zabavnjački hitovi, starogradske, ciganske, strani pop rock itd...
Detaljnije: www.labombonjerabend.com >>>
Kontakt: +381 63 500 443

 

MANDARINA

mister twister, bend za svadbu

Mandarina bend modernog izgleda i zvuka, pravi gradski bend sa popularnim repertoarom, duhovitim i zanimljivim nastupom. Dve devojke, koje savršeno kombinuju muziku i koreografiju - Saška i Draga, razveseliće i najzahtevnije goste...Muzičari, naravno, vrhunski - vrlo razigrani i raspevani, plus pevač Nemanja - finalista Granda, sa odličnim glasovnim kvalitetima i šarmom, prave atmosferu za pamćenje....Cena je ok, nazovite radi dogovora...Preporučujemo za sve gradske svadbe, žurke, rođendane, razne proslave i slično.
Repertoar: Narodnjaci (stari i novi), starogradske, ciganske, domaći pop rock, strani pop rock itd...
Detaljnije: www.mandarinabend.com >>>
Kontakt: +381 63 500 443

Bendovi: Flash - Aranđelovac, Maratonci - Aranđelovac, Muzika za svadbe - kvalitetna ponuda bendova za svadbe, Macak Misa bend za svadbe, Wizard, Vencanja,

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!